Tips en voordelen voor radiatorbekleding

 <a href=Radiatorombouw nodig? Kies voor zelfbouw van 123ombouw.nl ” style=”max-height:291px; margin:0px 10px; height:auto; max-width:33% width:auto;”>

Tips en voordelen voor radiatorbekleding

Radiatorbekleding kan decoratief en functioneel zijn. De met hout afgewerkte radiatorhoezen van ECD Duitsland zijn zowel mooi als beschermend. Ze bevatten een plankoppervlak en muurbevestigingsbeugels voor de radiator. Ze zijn gemaakt van stevig MDF en zijn zowel duurzaam als stevig. Ze kunnen ook worden gekleurd of gelakt om te passen bij de kamerbekleding en accentkleuren. Afhankelijk van de stijl en kleur van uw kamer, kunt u kiezen voor verschillende kleuren voeringen.

De op hout gebaseerde radiatorbekleding van Ilmberger vervangt het bestaande onderdeel. Het maakt gebruik van voorgeïmpregneerde koolstofvezelmatrices en kan worden geïnstalleerd met behulp van de originele bevestigingspunten. De bekleding is met de hand luchtbellenvrij en is dubbel gecoat met een beschermlaag en een blanke vernislaag. Dit product voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van stijl en duurzaamheid. Ondanks de blijvende aantrekkingskracht van zwarte industriële accenten, kan radiatorbekleding een doorn in het oog zijn in een kamer.

De uitvinding heeft betrekking op een type aluminiumlegering met een uitstekende weerstand tegen putcorrosie en erosiecorrosie. De bekleding is gehecht aan het buitenoppervlak van de kern en kan zich uitstrekken tot aan beide zijden van de radiator. In tegenstelling tot koper, is de aluminiumlegering in de bekleding niet gemakkelijk te corroderen, maar door zijn duurzaamheid is het een goede keuze voor warmtewisselaars. In feite is de kans groter dat het lang meegaat dan andere materialen.

Zoek meer informatie op: 123ombouw